Oman: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
footnotes=
}}
'''Kasultanan Oman''' kuwiiku sawijining nagara ing [[Semenanjung Arab|Jazirah Arab]] bagéyan kidul-wétan, [[Asia]] bagéyan [[Asia Kidul-kulon|kidul-kulon]]. Oman wewatesan karo [[Uni Emirat Arab]] ing sisih kulon-lor, [[Arab Saudi]] ing sisih kulon, lan [[Yaman]] ing sisih kidul-kulon.
 
Watara 98,8% pedunungpadunung Oman nganut agama [[Islam]]. [[Sultané]] saiki yakuwiyaiku [[Qaboos bin Said Al Said]] sing nggulingaké [[bapak]]é dhéwé, [[Said bin Taimur]], sing kuwasa ing taun [[1932]] nganti [[23 Juli]] [[1970]]. Jembar wilayah Oman luwih kurang separo jembar Pulo [[Sumatra]].
 
== Delengen uga ==
62.958

besutan