Languedoc-Roussillon: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
|footnotes=
|}}
'''Languedoc-Roussillon''' ([[basa Occitan]]: ''Lengadòc-Rosselhon''; [[basa Katalan]]: ''Llenguadoc-Rosselló'') kuwiiku sawijining ''[[Région ing Perancis|région]]'' [[Perancis]]. ''Région'' iki wewatesan karo [[Spanyol]], [[Andorra]] lan [[Segara Tengah]].
 
== Pranala jaba ==
 
{{Region Perancis}}
 
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Region Perancis]]
[[Kategori:Propinsi ing Prancis]]
 
 
{{geo-stub}}
62.958

besutan