Dakar: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
<!-- Location ------------------>
|coordinates_region = SN
|subdivision_type = [[Daftar nagara di dunia|NegaraNagara]]
|subdivision_name = {{SEN}}
|subdivision_type1 = [[Region di Senegal|Région]]
|footnotes =
}}
'''Dakar''' kuwiiku [[ibukutha]] sekaligus [[kutha]] paling gedhé ing [[Senegal]]. Pedunungé ana kira-kira 1.000.000 jiwa. Dakar uga dikenal minangka panggonan finis balap mobil taunan kang misuwur, [[Reli Paris-Dakar]].
 
== Delengen uga ==
63.851

besutan