Düsseldorf: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
! colspan="2" | Data dasar
|- style="background: #ffffff;"
| ''[[Daftar NegaraNagara Bagian Jerman|Bundesland]]'': || [[Nordrhein-Westfalen]]
|- style="background: #ffffff;"
| ''[[Regierungsbezirk]]'': || [[Regierungsbezirk Düsseldorf]]
| [[Pedunung]]: || 581.122 ''<small>(31 Desember 2007)
|- style="background: #ffffff;"
| [[Kapadhetan pedunungpadunung]]: || 2.665 jiwa per km²
|- style="background: #ffffff;"
| Wong asing (relatif): || 18,1 % ''<small>(2007)</small>''
|}
 
'''Düsseldorf''' utawa '''Duesseldorf''' kuwiiku ibukutha [[Daftar NegaraNagara Bagian Jerman|nagara bagian]] [[Nordrhein-Westfalen]] ing [[Jerman]]. Kutha iki dumunung watara 35&nbsp;km ing sisih kidul [[Köln]] ing [[Kali Rhein]].
 
== Pranala njaba ==
63.080

besutan