Genova: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎Pranala jaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|af}} using AWB (10903))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
'''Genova''' utawa '''Genoa''', kuwiiku sawijining [[kutha]] kang dumunung ing [[Provinsi Genova]], [[Italia]] bagéan kulon. Pedunungé cacah 585.000 jiwa ([[2005]]).
 
== Delengen uga ==
* [http://www.genoacfc.it Genoa Cricket and Football Club]
* [http://www.sampdoria.it Unione Calcio Sampdoria]
 
 
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Italia]]
[[Kategori:Situs Warisan Donya UNESCO ing Italia]]
[[Kategori:Situs warisan donya UNESCO]]
 
 
{{geo-stub}}
63.029

besutan