Yahoo!: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 83 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q37093 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
'''Yahoo!''' iku sawijining [[portal web]] populèr sing dioperasèkaké prusahaan sing jenengé ''Yahoo! Inc.''. Yahoo! wiwitané mung kayadéné ''bookmark'' (pituduh kaca buku), ide iku diwiwiti ing sasi [[April]] [[1994]], wektu kuwiiku ana loro alumni [[Universitas Stanford]] nuju liburan nalika [[profesor]]-é lunga menyang jaba [[kutha]] amarga [[cuti]].
<!--
[[Mahasiswa]] [[teknik]] [[David Filo]] lan [[Jerry Yang]] nduwèni pegawéyan sethithik saliyané njelajah [[internet]]. Mereka tidak membutuhkan waktu lama untuk mengkompilasi sebuah daftar ''bookmark'' yang besar, yang dikelompokkan berdasarkan subyek.
 
Kemudian mereka berfikir, mengapa tidak memasukannya di [[web]]?
* {{id}} [http://id.yahoo.com/ Yahoo! Indonesia]
 
{{stub}}
{{IT giants}}
 
[[Kategori:Situs web]]
[[Kategori:Yahoo!]]
 
 
{{stub}}
62.958

besutan