Wyoming: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
Website = wyoming.gov
}}
'''Wyoming''' ({{IPAEng|waɪˈoʊmɪŋ}}) kuwiiku [[Daftar nagara bagéyan Amérika Sarékat miturut cacahing pedunungpadunung|nagara bagéyan]] ing [[Amérika Sarékat|AS]]. Tlatah iki didominasi déning pagunungan [[Rocky Mountains|Rocky Mountain Kulon]], déné ing pérangan wétan arupa prairi [[High Plains (United States)|High Plains]]. Minangka nagara bagéyan paling gedhé nomer sepuluh ing AS miturut jembaré, Wyoming paling sethithik pedunungépadunungé, yakuwiyaiku miturut kasil sènsus taun 2007 cacahé watara 522,830 jiwa, yakuwiyaiku ana undhak-undhakan 5.9% wiwit taun 2000.<ref name=PopEstStates>{{cite web | url = http://eadiv.state.wy.us/pop/st-07est.htm | title = Table 1: Annual Estimates of the Population for the United States, Regions, and States: April 1, 2000 to July 1, 2007 | work = 2007 Population Estimates | publisher = U.S. Census Bureau, Population Division | date = [[2007-12-27]] | accessdate = 2008-01-05 }}</ref>.
 
Ibukutha nagara bagéyan Wyoming yakuwiyaiku kutha [[Cheyenne, Wyoming|Cheyenne]].
 
== Referensi ==
63.083

besutan