Dirk Kuyt: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 46 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q294214 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
}}
 
'''Dirk Kuyt''', sacara resmi diéja '''Dirk Kuijt''', (lair [[22 Juli]] [[1980]], ing [[Katwijk aan Zee]]) kuwiiku pamain bal-balan profesional [[Walanda]], sing anyar iki main ing klub [[Inggris]] [[Liverpool F.C.|Liverpool FC]]. Dhèwèké biasa main minangka [[striker (panyerang)]] ananging saiki kerep dipasang minangka [[gelandhang]].
 
== Pranala njaba ==
* {{soccerbase|id=36524|name=Dirk Kuyt}}
* {{wvo|459}}
 
 
{{Skuad Liverpool F.C. 2008}}
63.224

besutan