Kotbah ing Bukit: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
'''Khotbah ing bukit''' kuwiiku kumpulan wejangan lan kawicaksanan saka Gusti Yesus. Critane bisa ditemokaké ing Bab 5-7 Kitab Injil miturut Santo Matius.
 
== Isi kotbah ==
* '''[[Pocapan bagja]]''' ({{Ayat Alkitab|buku=Matius|pasal=5|ayat=1|sampaiayat=12}})
* [[Perumpamaan uyah donya lan ]] Perumpamaan pelita lan ukuran|terang donya({{Ayat Alkitab|buku=Matius|pasal=5|ayat=13|sampaiayat=16}})
:Wong Kristen kudu dadi [[uyah]] sing mènèhii rasa lan terang sing nyunari donya
* Yesus lan [[hukum Taurat]] ({{Ayat Alkitab|buku=Matius|pasal=5|ayat=17|ngantiayat=48}})
63.041

besutan