Provinsi Pisa: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 54 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q16244 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
}}
 
'''Pisa''' ([[basa Italia]]: ''Provincia di Pisa'') kuwiiku sawijining [[Provinsi Italia|provinsi]] ing ''regione'' [[Toscana]] ing [[Italia]]. Ibukuthané dumunung ing kutha [[Pisa]].
 
Jembar wewengkon 2.444 &nbsp;km², lan populasi 384.555 ([[2001]]). Ana 39 ''comune'' ing provinsi iki.<ref>[http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 ''Istat'']</ref>.
 
== Komunitas wigati ==
* [[Pisa]] - 88.363 pedunungpadunung
* [[Cascina]] - 40.007 pedunungpadunung
* [[San Giuliano Terme]] - 30.757 pedunungpadunung
* [[San Miniato]] - 27.067 pedunungpadunung
* [[Pontedera]] - 26.842 pedunungpadunung
 
== Referensi ==
{{Provinsi Pisa}}
{{Italia}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Provinsi Italia|Pisa]]
 
 
{{geo-stub}}
63.816

besutan