Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4990873 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
'''Kecamatan Tepus''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Gunung Kidul, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonesia]]. Kecamatan Tepus wewatesan ing sisih lor karo Kecamatan [[Semanu, Gunungkidul|Semanu]], ing sisih wétan karo Kecamatan [[Girisuba, Gunungkidul|Girisuba]], ing sisih kidul karo [[Samudra Indonesia]], lan ing sisih kulon karo Kecamatan [[Tanjungsari, Gunungkidul|Tanjungsari]].
 
Kondhisi lemah ing kecamatan iki kagolong lemah kritis/kurang banyu ing mangsa ketiga. cacahing pedunungpadunung ana 38079 jiwa, utawa 9.113 KK.
== Desa-Desa ==
* [http://www.gunungkidulkab.go.id/ Situs Web Resmi Kabupatèn Gunung Kidul]
 
{{kecamatan-stub}}
{{Kecamatan Tepus}}
{{Kabupaten Gunung Kidul}}
{{DI Yogyakarta}}
 
---------
*Bali menyang: [[Kabupaten Gunung Kidul]]
 
[[Kategori:Kabupatèn Gunung Kidul]]
[[Kategori:Kecamatan ing Kabupatèn Gunung Kidul|Tepus]]
 
 
{{kecamatan-stub}}
63.848

besutan