Kabupatèn Barito Kidul: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 4 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q14391 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
 
=== Wewengkon ===
Wates wewengkon [[Kabupatèn Barito Kidul]] yaiku :
{{Wates LKKW
|lor=[[Kabupatèn Barito Lor]]
 
== Pedunung ==
Okèhé pedunungpadunung miturut proyeksi kanggo taun 2007 yaiku 124.250 jiwa, pedunungpadunung lanang okèhé 63.263 jiwa lan sing wedhok okèhé 60.987 jiwa.
* Kecamatan sing paling [[okèh]] pedunungépadunungé yaiku Dusun Kidul, okèhé 67.488 jiwa.
* Kecamatan sing paling [[sithik]] pedunungépadunungé yaiku Jenamas, okèhé 2.672 jiwa.
* Kecamatan sing paling [[padhet]] pedunungépadunungé yaiku Dusun Kidul, padheté 25,6 jiwa/km<sup>2</sup>.
* Kecamatan sing paling [[arang]] pedunungépadunungé yaiku Dusun Kidul, padheté 8,1 jiwa/km<sup>2</sup>.
 
 
== Refrensi ==
62.947

besutan