Gliwice: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 43 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q105084 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
|}
[[Gambar:Gliwice - Ul. Zwycięstwa - Hotel Diament 01.jpg|thumb|250px|left|Hotel Diament Gliwice]]
'''Gliwice''' ([[basa Jerman|Jerman]] ''Gleiwitz'') iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunungpadunung 196 361 jiwa.
 
== Daftar putra-putri kutha ==
* [[Lukas Podolski]]
 
 
 
 
 
 
 
== Galeri ==
 
{{provinsi Silesia}}
 
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
 
 
{{Poland-geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
63.851

besutan