Baamang, Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4198273 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
|jembar = 591 km<sup>2</sup>
|penduduk = 40.127 jiwa(2007)<ref>Kotawaringin Wétan jroning angka taun 2007/2008, Tabel 3.1.2</ref>
|jml_desajml_désa = 1 / 3
}}
'''Kecamatan Baamang''' iku sawijining [[kecamatan]] ing [[Kabupatèn Kotawaringin Wétan]], Provinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonesia]]. Kecamatan iki nduwèni jembar 591 &nbsp;km<sup>2</sup> lan okèhé pedunungpadunung 40.127 jiwa. Ibukutha kecamatan ana ing [[Baamang Tengah, Baamang, Kotawaringin Wétan|Baamang Tengah]], adohé ibukutha kecamatan saka ibukutha kabupatèn kurang luwih 10 &nbsp;km.
 
Kecamatan iki wewatesan :
== Pranala jaba ==
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master Wilayah ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=20 Daftar kode desadésa Kalimantan Tengah]
 
{{Baamang, Kotawaringin Wétan}}
63.851

besutan