Jenamas, Barito Kidul: Béda antara owahan

26 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4197451 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
|luas = 708,00 km<sup>2</sup>
|penduduk = 10.958 jiwa (2007)<ref>Barito Kidul jroning angka taun 2007, Tabel 3.1</ref>
|jml_desajml_désa = 14 / 1
|provinsi=Kalimantan Tengah
}}
'''Kecamatan Jenamas''' iku sawijining [[kecamatan]] ing [[Kabupatèn Barito Kidul]], Provinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonesia]]. Kecamatan iki nduwèni jembar 1.099,00 &nbsp;km<sup>2</sup> lan okèhé pedunungpadunung 16.746 jiwa.
 
 
Kecamatan iki wewatesan :
}}
 
==Désa lan kalurahan <small><small><ref>[http://depdagri.go.id/media/filemanager/2010/01/29/2/1/21__kalteng.pdf Data Wilayah ing situs http://depdagri.go.id/)]</ref></small></small>==
'''Désa :'''
#[[Rangga Ilung, Jenamas, Barito Kidul|Rangga Ilung]]
'''Kalurahan :'''
#[[Rantau Kujang, Jenamas, Barito Kidul|Rantau Kujang]]
 
 
==Referensi==
62.958

besutan