Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

5 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
'''Antwerpen''' ([[basa Inggris]]: ''Antwerp'', [[basa Prancis]]: ''Anvers'') iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[Provinsi Antwerpen]] (lan ibukuthané), ing [[Flandria]], salah siji saka telu entitas pulitik ing [[Belgia]].
 
Nalika tanggal [[1 Januari]] [[2004]] Antwerpen duwé total pedunungpadunung 455.148 jiwa (222.395 lanang lan 232.753 wadon). Wilayah totalé 204,51  km² kanthi [[kapadhetan pedunungpadunung]] 2.225,51 jiwa/km².
 
{{GemeentenAntwerpen}}
62.846

besutan