Achtkarspelen: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q341024 (translate me))
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
[[Gambar: LocatieAchtkarspelen.png|right]]
 
'''Achtkarspelen''', iku sawijining ''[[gemeente]]'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedhunungpedunung]] cacahé ana 28.156 jiwa.
 
 
== Uga delengen ==
63.083

besutan