Opsterland: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 23 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q840632 (translate me))
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
[[image: LocatieOpsterland.png|right]]
 
'''Opsterland''', iku sawijining <i>''[[gemeente]]</i>'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedhunungpedunung]] cacahé ana 29.400 jiwa.
 
==Uga delengen==
63.083

besutan