Kutha Cimahi: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q10394 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
<tr><td>[[Walikutha]]:</td><td> M. Itoc Tochiya </td></tr>
<tr><td>Wakil walikutha:</td><td>---</td></tr>
<tr><td>Jembar<br />&nbsp;- Total: <br /></td><td> <br /> 48,42 &nbsp;km² <br /></td></tr>
<tr><td>Kecamatan<br />&nbsp;- Cacahe: <br /></td><td> <br /> 3 Kecamatan<br /></td></tr>
<tr><td>[[PedhunungPedunung]] <br />&nbsp;- Total: <br />&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br /> +/- 483.000 (2003) <br /> +/- 9.70 jiwa/km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>[[Wong Sundha]], [[wong Jawa]]</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td> [[Islam]], [[Protestan]], [[Katulik]], [[Hindu]] lan [[Buddha]]</td></tr>
</table>
 
'''Kutha Cimahi''' iku salahsiji kutha ing provinsi [[Jawa Kulon]]. Jembar wilayah kutha iki ± 48,42 &nbsp;km² utawa --- hektar.
 
== Geografis ==
 
== Pemarentahan ==
Kutha Cimahi ketata saking 3 [[kecamatan]], 15 [[kelurahan]] lan [[desadésa]]. Kecamatan-Kecamatan ing kutha iki yaiku:
# [[Kecamatan Cimahi Utara, Kutha Cimahi|Kecamatan Cimahi Utara]]
# [[Kecamatan Cimahi Selatan, Kutha Cimahi|Kecamatan Cimahi Selatan]] lan
{{Jabar}}
{{rintisan}}
 
[[Kategori:Daftar Daerah Tingkat II]]
[[Kategori:Jawa Kulon]]
63.040

besutan