Sumatra Kulon: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2772 (translate me))
c (mbenakaké éjaan using AWB)
| <br />12 [[Kabupaten]] lan 7 Kutha otonom
|-
| [[PedhunungPedunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
| <br />+/- 4.400.000 (1996)<br />+/- 104 / km²
|-
* [http://www.sumbarprov.go.id/ Situs resmi]
 
{{Stub}}
{{Sumatra Kulon}}
{{Provinsi Indonesia}}
[[Kategori:Provinsi Indonesia]]
[[Kategori:Geografi Indonesia]]
 
 
{{Stub}}
63.224

besutan