Wektu Éropa Wétan: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: Éropah using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: Éropah using AWB)
[[File:Time zones of Europe.svg|270px|thumb|<table style="background-color:inherit;"><tr><td style="background-color:#D7D65C;text-align:center;">kuning</td><td>Wektu EropahÉropahhh Wétan ([[UTC+2]]) <br />Wektu Panas EropahÉropahhh Wétan ([[UTC+3]])</td></tr></table>]]
'''Wektu EropahÉropahhh Wétan''' ([[bahasa Inggris]]: ''Eastern European Time'', EET) iku jeneng [[zona wektu]] kang digunakake digunakake dening nagara [[EropahÉropahhh]] lan [[Afrika]] ing [[lor]] lan duwe prabédan wektu +2 [[Wektu Universal Kakoordinasi|UTC]].
 
Nagara klebu ing zona wektu, antara liya:
* [[Libya]]
 
Banjur nagara lan kecamatan nggunakake ngisor Wektu EropahÉropahhh Wétan mung ing mangsa, antarane jam 1:00 UTC ana ing pungkasan ing Oktober nganti ana ing pungkasan Maret:
* [[Belarus]]
* [[Bulgaria]]
{{Zona Wektu}}
 
[[Kategori:Zona wektu|EropahÉropahhh Wétan]]
63.849

besutan