20 Novèmber: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
Éropah using AWB
c (Bot: Migrating 150 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q3024 (translate me))
c (Éropah using AWB)
''' 20 [[November]] ''' punika, dinten ingkang kaping 324 utawi 325 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1994]]''' - Pamaréntah [[Angola]] lan klompok pambrontak [[UNITA]] nandhatangani [[Protokol Lusaka]], ngakiri [[perang sadulur]] sakwéné 19 taun.
* '''[[1998]]''' - [[Zarya]], modul pisanan [[Stasiun Luar Angkasa Internasional]], diluncuraké saka [[Kosmodrom Baikonur]].
* [[2009]] - Para pamimpin [[Uni EropahÉropahhh]] milih [[Perdhana Mentri]] [[Belgia]] [[Herman van Rompuy]] dados [[Presidhèn Dewan EropahÉropahhh]] ingkang kaping sepindhah.
{{sumber|http://www.bbc.co.uk/indonesian/news/story/2009/11/091120_eupresident.shtml|nama=BBC}}
* [[2009]] - Para pamimpin [[Uni EropahÉropahhh]] milih [[Perdhana Mentri]] [[Belgia]] [[Herman van Rompuy]] dados [[Presidhèn Dewan EropahÉropahhh]] ingkang kaping sepindhah.
{{sumber|http://www.bbc.co.uk/indonesian/news/story/2009/11/091120_eupresident.shtml|nama=BBC}}
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
63.840

besutan