Luksemburg: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: Éropah using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: Éropah using AWB)
}}
 
'''Kadipatèn Luksemburg''' iku sawijining nagara cilik ing [[EropahÉropahhh]] sing ora nduwé segara lan kakurung dharatan. Nagara iki awatesan karo [[Belgia]] ing sisih kulon, karo [[Jerman]] ing sisih wétan lan karo [[Prancis]] ing sisih kidul. Ibu kutha nagara iki [[Luksemburg (kutha)|Luksemburg]]. Pedunungé ana
 
{{EU}}
{{EropahÉropahhh}}
 
[[Kategori:Luksemburg]]
63.134

besutan