Cékoslowak: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
Éropah using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (Éropah using AWB)
|conventional_long_name = Cekoslowakia
|common_name = Cekoslowakia
|continent = ÉropahÉropahh
|government_type = Républik
|year_start = 1918
|footnotes2 = Kodhe tèlpon 42 wis pènsiun ing Mangsa Adhem 1997. Manéka nomer dibagi manèh, lan bali dialokasikaké ing antarané [[Républik Ceko]], [[Slowakia]] lan [[Liechtenstein]].
}}
'''Cékoslowakia''' ('''Céko-Slowakia''') utawa sok-sok diéja minangka '''Cékoslovakia''' ([[basa Ceko]]: ''Československo'', [[basa Slowakia]]: ''Česko-Slovensko''/sadurungé 1990 ''Československo'') iku sawijining [[nagara]] ing [[ÉropahÉropahh]] Tengah sing madeg saka taun [[1918]] tekan taun [[1992]] (kejaba ing mangsa [[Perang Donya II]]). Nalika tanggal [[1 Januari]] [[1993]], nagara iki pecah sacara damai dadi [[Cékia]] lan [[Slowakia]], sing sadurungé ditepungi minangka ''[[Pegatan Bludru]]'', mèmper karo analogi [[Révolusi Bludru]].
 
== Delengen uga ==
 
[[Kategori:Cekoslowakia| ]]
[[Kategori:Tilas nagara ing ÉropahÉropahh]]
[[Kategori:Pamadegan taun 1918]]
[[Kategori:Pambubaran taun 1992]]
63.849

besutan