Donya Kulon: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: Éropah using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: Éropah using AWB)
'''Donya Kulon''' utawa kerep disebut '''Kulon''', ngarujuk marang nagara-nagara sing dumunung ing bawana [[EropahÉropahhh]] lan [[Amérika]]. Donya Kulon dibédakaké saka [[Donya Wétan]] sing digunakaké kanggo ngarujuk marang nagara-nagara ing bawana [[Asia]]. Senadyan mangkono, umumé tembung iki luwih sering diasosiasèkaké marang nagara-nagara sing nduwèni mayoritas padunung [[kulit putih]]. Amarga saka iku [[Australia]] lan [[Selandia Anyar]] uga sering dianggep minangka bagéan saka donya kulon.
<!--
Orang-orang yang tinggal di dunia Barat dipanggil ''orang Barat''.
63.849

besutan