1 Juli: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
Éropah using AWB
c (Bot: Migrating 151 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2700 (translate me))
c (Éropah using AWB)
''' 1 [[Juli]] ''' punika, dinten ingkang kaping 182 utawi 183 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
{{Berita
| tgl = [[2012]]
| ber = - Final Piala ÉropahÉropahh kanggé bal-balan [[UEFA Euro 2012]] dipunwontenaken ing [[Kiev]], [[Ukraina]]. Tetandhingan final punika antawis [[Tim nasional bal-balan Spanyol|Spanyol]] lawan [[Tim nasional bal-balan Italia|Italia]]. Spanyol mimpang telak 4 - 0 saking Italia. Saweg sapindhah jawara EropahÉropahhh saged mimpang kaping kalih terus-terusan.
| gbr =
| cap = Logo UEFA Euro 2012
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:1 July}}
:[[30 Juni]] – [[1 Juli]] – [[2 Juli]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
62.951

besutan