Provinsi İstanbul: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: Éropah using AWB
c (Bot: Migrating 60 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q534799 (translate me))
c (→‎top: Éropah using AWB)
'''{{PAGENAME}} ''' iku sawijining [[provinsi]] ing [[Turki]]. Ing provinsi iki dumunung kutha [[Istanbul]] sing sekaligus minangka ibukuth provinsi iki.
 
Wilayah provinsi iki ana 5.110 &nbsp;km<sup>2</sup> kanthi pedunung 10.018.735 jiwa (miturut cacah jiwa taun [[2000]]). Selat [[Bosporus]] (''Boğaziçi'') mbelah provinsi iki dadi rong bagéan: yaiku bagéan ing [[Asia]] lan [[EropaÉropah]].
 
{{Turki}}
 
{{negara-geo-stub|Turki}}
 
[[Kategori:Provinsi Turki|Istanbul]]
 
 
{{negara-geo-stub|Turki}}
62.941

besutan