Stadion Wals Siezenheim: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: Éropah using AWB
c (→‎top: Éropah using AWB)
dimensions = <center>105 x 68 m |
}}
'''Stadion Wals-Siezenheim''' kuwi sawijining [[stadion]] [[bal-balan]] ing Kutha [[Salzburg]], [[Austria]]. Dibuka taun [[2003]], kanthi kapasitas 18.000 kursi. Stadion iki minangka markas kasewelasan [[Red Bull Salzburg]]. Ngadhepi panyelenggaraan [[UEFA Euro 2008|Euro 2008]], kapasitas stadion ditingkataké dadi 30.000 kursi, saéngga sarujuk marang persyaratan sing dijaluk [[UEFA]]. Leté watara 3 &nbsp;km saka bandhara internasional.
 
Stadion iki nduwèni kapasitas 30.000 kursi lan dianggo pertandingan [[UEFA Euro 2008|Piala EropaÉropah 2008]] déning telung grup.
 
{{Stadion Euro 2008}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Stadion bal-balan ing Austria]]
 
 
{{stub}}
63.840

besutan