Prost Grand Prix: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
Éropah using AWB
c (→‎Cathetan Suku: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link GA|fi}} using AWB (10903))
c (Éropah using AWB)
 
[[Gambar:Prost Grand Prix.jpg|thumb|Alain Prost, pangelola tim Prost Grand Prix]]
'''Prost Grand Prix''' nalika rumiyin inggih punika tim balap [[Formula Siji]] ingkang dipunkelola déning bekas juara dunia [[Alain Prost]]. Tim punika ndhèrèk wonten ing gangsal musim saking taun [[1997]] dumugi taun [[2001]].
 
== Kebangkitan ==
Taun [[1999]], Prost bangkit malih, éwadéné boten sami apikipun kaliyan musim [[1997]]. Trulli pikantuk podium kanggé Prost ing GP EropaÉropah ing Nuerbugring, [[Jerman]]. Cekap ngremenaken, ngèngeti podium kasebut minangka podium satunggal-satunggalipun ingkang dipungayuh kaliyan Prost kaliyan Peugeot. Akhir musim, Prost mapan ing posisi angka 7 kanthi pikantuk 9 poin.
 
== Masa surem lan wekdal pungkasan ==
 
{{Formula One constructors}}
{{olahraga-stub}}
 
[[Kategori:Tim F1 Perancis]]
[[Kategori:Konstruktor Formula Satu]]
[[Kategori:Prancis]]
 
 
{{olahraga-stub}}
63.840

besutan