Kreta: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: Éropah using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: Éropah using AWB)
Kreta iku panggonan sajarah kuna lan panggonan tujuan wisata kang wigati; Atraksi turisme antarane: [[Minoan civilization|Minoan]], situs [[Knossos]] lan [[Phaistos]], situs klasik [[Gortys]], bèntèng Venesian ing [[Rethymno]], lan [[Samaria Gorge]] lsp.
 
Kreta minangka pusat peradaban [[Minoan]] (ca. [[26th century BCE|2600]]–[[1400s BCE|1400 BC]]), peradaban kuna [[Yunani]] lan [[EropahÉropah]].
 
== Sajarah ==
63.849

besutan