Basa Albania: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: Éropah using AWB
(typo)
c (→‎top: Éropah using AWB)
|familycolor=lawngreen
|states=[[Albania]], [[Kosovo]], [[Serbia]], [[Montenegro]], [[Makedonia]], [[Yunani]], [[Turki]], lan [[Italia]]
|region=[[EropahÉropah|EropahÉropah Kidul-Wétan]] ([[Balkan]])
|speakers=6,169,000 (Ethnologue, 2000)|rank=''Ora ing peringkat 100''
|family=[[basa Indo-EropahÉropah]]<br />
&nbsp;'''Albania'''
|nation=[[Albania]], [[Serbia]], [[Kosovo]], [[Montenegro]], [[FYROM|Republik Makedonia]]
|agency= -
|iso1=sq|iso2=sqi|sil=ALS, ALN, AAE, AAT}}
'''Basa Albania''' (''gjuha shqipe'') kuwi sawijining basa sing dipituturaké déning kurang luwih 7 yuta jiwa, utamané ing [[Albania]], [[Kosovo]] lan [[Makedonia]]. Basa iki kalebu rumpun basa [[basa Indo-EropahÉropah|Indo-EropahÉropah]].
{{Stub}}
 
[[Kategori:Basa Indo-Éropah]]
 
 
{{Stub}}
63.840

besutan