Steven Gerrard: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
Éropah using AWB
c (Bot: Migrating 64 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q459830 (translate me))
c (Éropah using AWB)
}}
[[Gambar:Liverpool_footballer_Steven_Gerrard.jpg|thumb|Steven Gerrard.]]
'''Steven George Gerrard''' ({{lahirmati|''Whiston'', [[Inggris]]|30|5|1980}}) inggih menika salah satunggalipun pemain [[bal-balan]] saking [[Inggris]]. Piyantunipun langkung inggil inggih menika 188 &nbsp;cm. Gerrard ingkang biasa dipun aturi Stevie G main ing klub [[Liverpool]] wiwit [[taun]] 1997.<ref>http://www.liverpoolfc.tv/team/squad/gerrard/</ref>
 
== Gelar ==
* 2004-05 ''Juwara'' [[Liga Champions UEFA|Liga Champions]]
* 2002-03 ''Juwara'' Piala Liga
* 2001-02 [[Piala Super EropahÉropah]]
* 2001-02 ''Charity Shield''
* 2000-01 [[Piala UEFA]]
== Referensi ==
{{reflist}}
 
 
{{Skuad Liverpool F.C. 2008}}
{{Skuad PD2010 Inggris}}
 
{{DEFAULTSORT:Gerrard, Steven}}
{{lifetime|1980||}}
 
{{DEFAULTSORT:Gerrard, Steven}}
[[Kategori:Pemain bal-balan]]
[[Kategori:Artis]]
63.840

besutan