Silesia: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: Éropah using AWB
c (Éropah using AWB)
c (→‎top: Éropah using AWB)
[[Gambar:Silesia_(Now).png|thumb|Peta Silesia. Abang yaiku wates negara saiki iki. Kuning iku wates provinsi Silesia nalika jaman Kekaisaran [[Jerman]] kamangka biru iku wates tlatah iki sajaroning [[Kekaisaran Austria-Hongaria]] sadurungé [[Perang Pitung Taun]] ing [[1763]].]]
 
'''Silesia''' ([[Basa Jerman|Jerman]] ''Schlesien''; [[Basa Polski|Polandia]] ''Śląsk''; [[basa Ceko|Ceko]] ''Slezsko''; [[Basa Silesia]] ''Ślůnsk'') iku sawijining tlatah ing [[ÉropahhhÉropah Tengah]] utawa [[ÉropahhhÉropah Wétan]].
 
Tlatah iki saiki binagi antara [[Jerman]], [[Polandia]] lan [[Cékia]].
63.857

besutan