Wong Sèrbi: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
Éropah using AWB
c (Éropah using AWB)
c (Éropah using AWB)
|pop7 = 50.000+ (2009)
|ref7 = <ref>Државен завод за статистика: [http://www.stat.gov.mk/pdf/kniga_13.pdf Попис на населението, домаќинствата и становите во Република Македонија, 2002: Дефинитивни податоци] ([[PDF]])</ref>
|region8 = '''sisa ÉropahhhÉropah'''
|pop8 = '''1.600.000+'''
|ref8 =
|related-c =
}}
'''Wong Serbia''' ([[Aksara Sirilik Serbia]]: Срби Latin Serbia: Srbi) iku [[bangsa]] utawa [[suku bangsa]] sing manggon ing [[ÉropahhhÉropah Tengah]] lan [[Balkan]]. Suku bangsa iki manggon ing wilayah [[Serbia]], [[Montenegro]], [[Bosnia-Herzegovina]] lan [[Kroasia]]. Bangsa Serbia uga dadi minoritas ing [[FYROM]] lan [[Slovenia]]. Bangsa iki sacara resmi diakoni minangka minoritas déning [[Rumania]] lan [[Hongaria]]. Ana [[diaspora Serbia]] sing cukup akèh ing [[ÉropahhhÉropah Kulon]] (konsèntrasi ing [[Jerman]], [[Prancis]], [[Swiss]] lan [[Austria]]), lan uga ing [[Amérika Lor]]: [[Amérika Sarékat]] lan [[Kanada]].
 
== Rujukan ==
{{FA link|mk}}
 
[[Kategori:Suku bangsa ing ÉropahhhÉropah]]
[[Kategori:Suku bangsa ing Kosovo]]
[[Kategori:Suku bangsa ing Montenegro]]
63.076

besutan