Bakso: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
c (→‎Sajarah: mbenakaké éjaan using AWB)
#Ing [[Afganistan]], bakso dianggo minangka panganan tradhisional karo sop gawéyan omah.<ref name="internet1" />
#[[Albania]]. Bakso iku digoréng (Qofte të fërguara).<ref name="internet1" />
#[[Belgia]]. Bakso diarani ''ballekes'' utawa ''bouletten'' ing [[Flanders]] lan [[Brussels]], lan ''boulettes'' utawa ''boulets'' ing ''Wallonia''.<ref name="internet1" /> Padatan disuguhaké karo [[saos]] [[tomat]] utawa saos [[sambel]], lan [[kentangkenthang]] [[goréng]], [[krokèt]] kentangkenthang (kentangkenthang croquettes) utawa kentangkenthang kukus (steamed potatoes).
#[[Portugal]] lan [[Brazil]]. Bakso diarani ''almôndegas'' lan padatan digoreng lan disuguhaké bebarengan karo [[spaghetti]].<ref name="internet1" />
# [[China]]. Bakso kang paling kerep digawé iku saka daging babi lan padatan digodhog (kadhang ditambahi kecap).<ref name="internet1" />
63.840

besutan