Awan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 51 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q168182 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
'''Awan''' utawa '''raina''' utawa '''rina''' iku pérangan [[wektu]] nalika pandom jam ana ing posisi 12:00. Awan jroning panggunaan aktivitas sadina-dina yaiku wektu antara tabuh 11.00 nganti tabuh 14.00. Miturut Bausastra Jawa Tim Balai BahasaBasa Yogyakarta, awan utawa siyang didhéefinisi minangkawayah nailkané ana [[srengéngé]] (kosok baliné [[bengi]]). Saliyané iku uga wayah nalikané srengéngé wis dhuwur.
 
{{Sistem Wektu}}
{{Wektu-stub}}
 
[[Kategori:Pérangan dina]]
[[Kategori:Satuan wektu]]
 
 
{{Wektu-stub}}
63.116

besutan