Sudan: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
image_flag = Flag of Sudan.svg |
image_coat = Emblem of Sudan.svg|
national_motto = Al-Nasr Lana ([[bahasabasa Arab]]: Kamenangan duweke kita) |
image_map = Sudan in its region (claimed).svg |
national_anthem = [[Nahnu Jundullah Jundulwathan]] ("Kita iku Pasukan Pangéran lan Lemah Kita") |
63.029

besutan