País Vasco: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q3995 (translate me))
c (éjaan using AWB)
| blank_name_sec1 = [[Anthem]]
| blank_info_sec1 = [[Eusko Abendaren Ereserkia]]
| blank1_name_sec1 = [[BahasaBasa resmi]]
| blank1_info_sec1 = [[BahasaBasa Spanyol|Spanyol]] dan [[BahasaBasa Basque|Basque]]
| blank2_name_sec1 = Status Otonomi
| blank2_info_sec1 = 25 Oktober 1979
}}
[[Image:Basque country map.png|thumb|250px|right]]
'''País Vasco''' ([[basa Basque|Basque]] ''Euskadi'', [[basa Spanyol]] ''País Vasco'') kuwi sawijining [[komunitas otonomi ing Spanyol|komunitas otonomi]] ing [[Spanyol]], kanthi ibukutha [[Vitoria]].
 
[[Provinsi Spanyol]] kang dumunung ing País Vasco yakuwi:
Ekonomi País Vasco minangka salah siji kang paling maju ing Spanyol. Ing taun 2004, PDB (PPP) per kapitané 120,6% saka rata-rata UE. [http://www.lehendakaritza.ejgv.euskadi.net/r48-448/en/contenidos/informacion/ec_vasca/en_3216/indice_i.html]
 
{{geo-stub}}
{{Spanyol}}
 
[[Kategori:Wilayah otonomi Spanyol]]
 
 
{{geo-stub}}
63.840

besutan