Pengantèn: Béda antara owahan

102 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c (Pras mindhahaken kaca Penganten dhumateng Pengantèn: pasang aksara)
 
==Pengantén Putri==
Pengantèn [[putri]] utawa biasa diarani mantèn wédok iku wong [[wédok]] sing dadi pengantèn. Umumé ngagem rasukan sing bisa nampilaké sosok sing [[ayu]] lan anggun uga bisa ngagem [[rasukan tradhisional]] tuladhané [[kebaya]] nek tamune nganggo [http://contohmodelbaju.com/read/model-baju-pesta-wanita-gemuk-pendek/ baju pesta].
 
==Uga pirsani==
Naraguna anonim