Pengantèn: Béda antara owahan

102 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
←Mbatalaké revisi 961190 déning 36.73.241.122 (Dhiskusi)
(←Mbatalaké revisi 961190 déning 36.73.241.122 (Dhiskusi))
 
==Pengantén Putri==
Pengantèn [[putri]] utawa biasa diarani mantèn wédok iku wong [[wédok]] sing dadi pengantèn. Umumé ngagem rasukan sing bisa nampilaké sosok sing [[ayu]] lan anggun uga bisa ngagem [[rasukan tradhisional]] tuladhané [[kebaya]] nek tamune nganggo [http://contohmodelbaju.com/read/model-baju-pesta-wanita-gemuk-pendek/ baju pesta].
 
==Uga pirsani==
63.840

besutan