Nunung: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: gawé using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
Nunung kang sering ngompol nalika tampil ning panggung iki memang anduweni penyakit katurunan, yaiku ngompolan.<ref name="Nunung Sr">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/nunung-mengompol-karena-keturunan.html Artikel Nunung Srimulat] dipununduh tanggal 2 JUni 2011</ref>
 
Penyakit kuwiiku dimudhunaké saka ibuné.<ref name="Nunung Sr"/>
Penyakit kaya kuwiiku ora namung kumat nalika ning [[studio]], nalika gojegan ning ngumah uga sering kumat.<ref name="Nunung Sr"/>
Nunung tau njalani terapi kanggo nyuda penyakité kuwiiku, ananging wis pasrah amarga kuwiiku memang penyakit keturunan.<ref name="Nunung Sr"/>
Ning akhiré, Nunung kang tau olih ''komplain'' masalah kuwiiku namung bisa meneng amarga dheweké uga ora bisa ngapa-ngapa, kabeh mau gudu gawéan.<ref name="Nunung Sr"/>
 
==Cathetan Suku==
63.849

besutan