Mitung dina: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
(Mitung dinana utawa pitung dinanan upacara kang dienkake ing dina kapitu sak bibare seda)
 
c (→‎top: éjaan using AWB)
Mitung dinanan yaiku upacara adat jawa kaggem mengeti tiang ingkang sampun seda. Mitung dinanan dipengeti ing dinten kapitu utawa seminggu sakbanjure wong mau seda. Mitung dinanan utawa pitung dinanan kuwiiku dienkake ing omahe sing seda lan biyasane donga kanggo sing seda supaya selamet ing akhirat lan sing dipun waca biyasanipun Al - Qur'an Surat Yasin
63.840

besutan