Korsika: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (→‎Pranala jaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|it}} (2) using AWB (10903))
c (éjaan using AWB)
|footnotes=
|}}
'''Korsika''' ([[basa Perancis]]: ''Corse''; [[basa Korsika]]: ''Corsica'') kuwiiku sawijining [[pulo]] paling gedhé kapapat ing [[Segara Tengah]]. Korsika dumunung ing sisih kulon [[Italia]], 160  km sisih kidul-wétan [[Perancis]] Dharatan, lan sisih lor [[Sardinia]].
 
Korsika minangka salah siji saka 26 ''[[Région ing Perancis|région]]'' Perancis, senadyan sacara ''de jure'' nduwé status komunitas teritori (''collectivité territoriale''). Kanthi status iki, Korsika dianggep luwih wigati tinimbang ''région''-''région'' liyané, nanging status iki sabeneré relatif padha karo status ''région'' jroning akèh perkara. Korsika kerep digolongké "''région''". Senadyan kapisah saka Perancis Dharatan déning [[Segara Liguria]], Korsika sacara administratif klebu jroning kawasan [[Perancis Metropolitan]].
 
{{Region Perancis}}
 
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Pulo ing Prancis]]
[[Kategori:Pulo ing Segara Tengah]]
[[Kategori:Geografi]]
 
 
{{geo-stub}}
63.633

besutan