U2: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
'''U2''' yaiku grup musik légendharis saka nagara [[Irlandia]] sing digawé déning [[Bono]] (Paul David Hewson, vokal lan gitar), [[The Edge]] (David Howell Evans, gitar, piano, vokal lan bas), [[Adam Clayton]] (bas lan gitar) lan [[Larry Mullen, Jr]] (drum). Group musik iki digawé rikala taun [[1976]].
Diwiwiti saka iklan mading sing ditèmpèl ing sekolah ing [[Dublin]], nagara [[Irlandia]]. Jeneng sepisanané grup band iki yaiku "Feedback", nalika kuwiiku isih nggawakaké lagu-lagune [[The Beattles]].
 
== Delengen uga ==
63.080

besutan