Castile-La Mancha: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|es}} using AWB (10903))
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Locator map of Castille-La Mancha.png|right|180px|Peta Spanyol nuduhaké lokasi Castile-La-Mancha]]
'''Castilla-La-Mancha''' kuwiiku sawijining wilayah otonomi [[Spanyol]] kang jembaré 79.463  km² lan populasi 1.977.304 jiwa (2007). Ibukuthané yakuwiyaiku [[Toledo, Spanyol|Toledo]].
 
Provinsi-provinsi:
 
{{Spanyol}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Wilayah otonomi Spanyol]]
 
 
{{geo-stub}}
63.076

besutan