Dzulhijjah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Suntingan 24.49.14.43 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Legobot)
c (éjaan using AWB)
 
== Makna wigati ==
* Ing tanggal 9 wulan iki, umat [[Islam]] sing ngayahi ibadah kaji [[wukuf]] ing [[Arafah]], sauntara kuwiiku sing ora ngayahi ibadah kaji disunnahaké supaya pasa Arafah.
* Ing tanggal 10 wulan iki, umat [[Islam]] mèngeti dina riyaya [[Idul Adha]] utawa dina riyaya kurban
* Ing wulan iki uga para pameluk agama Islam ngayahi [[Ibadah kaji]] menyang tanah suci [[Mekkah]] yakuwiyaiku antara tanggal 8 nganti 12.
 
== Deleng uga ==
 
{{Hijriyah}}
 
 
{{Wektu-stub}}
{{islam-stub}}
63.134

besutan