Tangga nada mayor: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 40 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q190812 (translate me))
c (éjaan using AWB)
Jroning [[téori musik]], '''skala mayor''' utawa '''tangga nada mayor''' kuwiiku salah siji [[skala diatonik]]. Skala iki kasusun saka wolung not. [[Interval (musik)|Interval]] antara not kang urut-urutan jroning skala mayor yakuwiyaiku
 
: 1, 1, 1/2, 1, 1, 1, 1/2
 
==Pranala njaba==
 
{{musik-stub}}
 
[[Kategori:Tangga nada|Mayor]]
[[Kategori:Musik]]
 
 
{{musik-stub}}
63.849

besutan