Sop: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: gawé using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
| course =
| served =
| main_ingredient = [[jangananjangonon]], [[daging]] lan [[bumbu]]
| variations =
| calories =
}}
 
'''Sop''' yaiku [[jangan]] kang ana duduhé, seger rasané. Sop digawé saka jangananjangonon yaiku [[kul]], [[sawi]], [[kembang kul]], onclang, [[kenthang]], [[kacang kapri]], [[tomat]], lan [[slèdri]]. Bumbune digawé saka [[bawang]], [[uyah]], [[mrica]], lan [[gula pasir]]. Diwènèhi duduh bèn seger.
Uga ana sop kang digawé kenthel. Sop kuwiiku yèn ing [[Walanda]] diarani ''Cream Soup''. ''Cream soup'' kagawé saka glepung kanji, [[endhog]], jangananjangonon kang dicacah alus, lan [[daging]] kang dicacah alus. JangananJangonon lan daging diwènèhi miturut seléra. Biyasané ''cream soup'' didhahar nganggo roti.
Sop lan ''cream soup'' énak didhahar nalika isih anget lan ing mangsa [[rendheng]].
 
63.840

besutan