Vlieland: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar: LocatieVlieland.png|right]]
 
'''Vlieland''', iku sawijining ''[[gemeente]]'' lan [[pulo]] [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedunungpadunung]] cacahé ana 1.157 jiwa.
 
== Uga delengen ==
63.083

besutan