Kollumerland en Nieuwkruisland: Béda antara owahan

c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:LocatieKollumerlandEnNieuwkruisland.png|right]]
 
'''Kollumerland en Nieuwkruisland''', iku sawijining ''[[gemeente]]'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedunungpadunung]] cacahé ana 13.100 jiwa.
 
== Uga delengen ==
63.083

besutan